Kryssning Köpenhamn - Oslo 3 dagar - 26-28 Aug 2019

1 Hemorten – Köpenhamn * Vi åker genom södra Sverige mot Malmö och gör ett kaffestopp längs med vägen. Via Öresundsbron tar vi oss över till ”Dronningens by”, där vi får lite fri tid att promenera på Ströget och äta lunch på egen hand innan det är dags att gå ombord på färjan som avgår 16.30. Det blir en fin tur genom Öresund förbi Ven och längs den skånska kusten innan det är dags för middag. Vi avnjuter fartygets berömda buffé med mycket skaldjur och annat gott. Efter middagen bjuds det upp till dans för dem som önskar. Det finns även ett flertal barer där man kan avnjuta en god drink tillsammans.
2 Oslo * Efter en natt till havs startar vi dagen med en stor frukostbuffé. Därefter får vi möjlighet att från första parkett se färjan segla upp genom Oslofjorden. Klockan 09.45 är båten i land. Vi möter vår buss i hamnen och får nu fri tid att upptäcka staden och alla dess sevärdheter. Ta en promenad på Oslos paradgata Karl Johan, shoppa och ta en fika på den berömda Aker Brygge eller strosa runt bland skulpturerna i Vigelandsparken. Denna fantastiska stad har hur mycket som helst att erbjuda! Vi hinner även med en lunch på egen hand på någon av stadens alla mysiga restauranger. Under sen eftermiddag återvänder vi till vårt fartyg. På kvällen äter vi middag ombord på egen hand. Taxfreebutiken Sea Shop håller öppet till långt in på småtimmarna.
3 Köpenhamn – Hemorten * Tredje dagen inleds med frukost ombord på båten som når Köpenhamn under morgonen. Vi tillbringar förmiddagen i stadens centrum och på eftermiddagen återvänder vi hemåt. Under kvällen når vi våra hemorter. Vi beräknas vara i Göteborg cirka 19.30

 

 

Grund pris 1475
Enkel Hytt 275
Rabatt (Ny avresa) 200 -
Slutpris 1550